Mode accessoires

Wat kan je allemaal maken met nailart?

Op het gebied van nailart zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Echter kun je soms hierdoor door de bomen het bos niet meer zien. Want wat zijn nu de meest populaire vormen van nailart? En welke designs zijn makkelijk uit te voeren? Maak je je vooral geen zorgen, in dit artikel lees je de drie belangrijkste en meest populaire vormen als het aankomt op nailart.

Ga voor een klassieke French manicure of een trendy omgekeerde Frenchie

Een van de meest klassieke vormen van nailart is een French manicure. Je herkent deze vorm aan een neutraal gekleurde nagel met witte uiteindes. Ga voor een klassieke French manicure of een trendy omgekeerde Frenchie. Voor deze laatste variant kun je eindeloos af blijven wisselen als het aankomt op de kleur van de nagels.

It’s all in the details

Nailart hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Zelfs de kleinste details kunnen iedere nagel al onwijs stijlvol maken. Kies bijvoorbeeld voor abstracte lijnen, stipjes op iedere nagel, een klein hartje op iedere duim of leef je uit met een ‘watercolour’ effect op iedere nagel. It’s all in the details!

Werk met steentjes voor een opvallend 3D-effect

Als je eenmaal de basis goed onder de knie hebt, kun je overwegen om een keer te gaan werken met steentjes. Hierdoor zorg je voor een opvallend 3D-effect en je hebt de keuze uit een onwijs breed aanbod als het aankomt op de steentjes. Hierdoor kun je het zo uitgebreid aanpakken als je zelf maar wenst.

Bestel al het benodigde materieel in de webshop van Tinkerbellsbox

Kun je niet wachten om binnenkort aan de slag te gaan met nailart? Bestel al het benodigde materieel in de webshop van Tinkerbellsbox. Voor zowel hobbyisten als voor professionals is er in de webshop meer dan genoeg keuze. Ook kun je de producten erg snel in huis verwachten en de producten voldoen aan de hoogste kwaliteit. Zo zorg je direct voor een fantastisch effect als je aan de slag gaat met nailart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader